press/
Switching 09.10 - 25/10/2020Laura Drasbæk og Rasmus Botoft
Foto: Jacob Noel
19 MB, tif
  Laura Drasbæk og Rasmus Botoft
Foto: Jacob Noel
19 MB, tif
 
Laura Drasbæk
Foto: Jacob Noel
19 MB, tif
  Laura Drasbæk og Johan Widerberg
Foto: Jacob Noel
19 MB, tif
 
URL: http://switching.dk/

30/04/2003
Switching - en film specielt udviklet til DVD video

De vil ændre deres liv – du ændrer filmen.

Frida og Simon er kærester, men noget har forandret sig, og de må tage et valg. Kan de undvære hinanden, eller vil de kæmpe for deres forhold. De befinder sig i en tilstand, hvor ønsket om forandring står i modsætning til ønsket om at fastholde øjeblikket. Du fanges i dette øjeblik, og gennem dine valg indkredser du deres forvirrede tilstand – og din egen måde at se filmen på.

En rejse tilbage til det sted i Sverige, hvor de mødte hinanden... et møde på en cafe... to steder de hele tiden vender tilbage til. Fridas søster lægger planer. Fridas far kommer hjem fra Amerika. En forførisk DJ... en servitrice, der ser ud til at have forbindelse med dem alle. Det hele virker som et øjeblik... alligevel slutter det aldrig.

Filmen handler om det skift i et kærlighedsforhold, hvor man fra at have været uløseligt forbundet pludselig opdager, at man er ved at glide væk fra hinanden. Switching er et billede på bevidstheden som en flerdimensional tankeproces, der aldrig slutter.

Den interaktive form
Historien er fortalt i et cirkulært fortællemønster baseret på filmbrugerens interaktion med filmen. Brugeren navigerer intuitivt i filmens univers uden at gøre brug af noget interface andet end filmen selv. Det er muligt at påvirke filmen hele tiden, hvilket giver en abrupt og kaotisk film oplevelse. Et filmisk puslespil, der bliver holdt sammen af en fortællestruktur baseret på loopet og gentagelsen som fast holdepunkt. Brugeren bevæger sig ind i en fortællemæssig labyrint - et dilemma, hvor man samtidig udfolder og opløser historien.

Switching er specielt udviklet til DVD, og opleves bedst i sofaen foran fjernsynet med sin fjernbetjening i hånden.

Distribution
Switching forhandles hos førende udsalgssteder inden for musik og video. Spørg efter Switching i din lokale butik - eller køb den online på bl.a. Proshop.dk, Dvdskiven.dk og Axelmusic.dk.

Medvirkende
Laura Drasbæk, Rasmus Botoft, Johan Widerberg, Kaya Brüel, Lærke Winther Andersen, Tonny Landy, Henrik Prip.


Copyright © 2003 oncotype